Onze boeken

Tinka's mooiste smash

Door Frans van Duijn

Categorie
Moderne kinderboeken
Boeknummer
#256691
Titel
Tinka's mooiste smash
Auteur
Duijn, Frans van
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Leeuwarden, Elikser
Jaar van uitgave
2014
ISBN10
9089546359
ISBN13
9789089546357
Taal
Nederlands
Samenvatting

Tinka is een talentvol tennismeisje. Op een dag, als ze naar de club gaat, ziet ze tot haar grote schrik dat het standbeeld van haar held Richard Krajicek is beklad. Richards bronzen hoofd heeft een rode neus gekregen en een reusachtige, zwarte druipsnor. Een halve meter lager, op z'n borstkas, staat in knalroze letters het woord help! gekladderd. En later gebeurt er nog iets vreemds. In een wedstrijd tegen haar geduchte tegenstandster Fanny, bij een 4-1 stand, springt Tinka met haar racket helemaal uitgestrekt zeker een meter de lucht in voor de smash. Ze raakt de bal nog net, maar weet meteen dat het goed mis was. De bal gaat loodrecht de lucht in en daar, hoog in het felle zonlicht, botst het gele ding tegen iets zwarts aan. Met een doffe plof stort een jonge kauw neer op het gravel,
... (Lees verder)vlak voor Tinka's voeten. Tinka ontfermt zich over het diertje en al gauw blijkt, dat de vogel en het besmeurde standbeeld verband houden met elkaar. Vastberaden en onvermoeibaar gaat ze samen met het kauwtje op zoek naar degene die het woord help heeft geschreven.
Pagina's
129
Conditie
Als nieuw
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.