Onze boeken

Venetiaans vuur

Door Sybren Kalkman

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#256664
Titel
Venetiaans vuur
Auteur
Kalkman, Sybren
Boektype
Paperback
Uitgeverij
De Kring
Jaar van uitgave
2016
ISBN10
9462970394
ISBN13
9789462970397
Taal
Nederlands
Samenvatting

Intriges, moord en liefde in het 16de-eeuwse Venetië Het succes lijkt Roberto Zenier, bevelhebber van de Venetiaanse vloot, aan te komen waaien. Op een mooie dag in 1537 ontmoet hij de twee vrouwen die een grote rol in zijn leven gaan spelen: Bettina, een levenslustig hoertje met ambitie, en de bescheiden, adellijke Portia, aan wie hij zijn hart verliest. De vader van Portia betrekt hem bij een geheim, winstgevend project dat te maken heeft met de recente ontdekking van Amerika. Hij belandt ermee in een web van gewelddadige intriges, maar kan de stad ontvluchten wanneer hij het bevel krijgt om het Griekse havenstadje Paxos voor Venetië te heroveren op de Turken. Al die tijd houdt het weerzien met Portia hem op de been, maar terug in Venetië wacht hem een onaangename verras
... (Lees verder)sing. Een persoonlijke opdracht van de doge leidt tot een bloedstollende ontknoping. Venetiaans vuur is een indrukwekkende historische thriller waarin je het zestiende-eeuwse Venetië bijna kunt horen, ruiken en voelen.
Pagina's
383
Conditie
Goed — Stempel van uitgeverij op schutblad, verder als nieuw.
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.