Onze boeken

De nationale wetenschapsquiz: vragen & antwoorden

Door Rob van Hattum e.a.

Categorie
Algemeen wetenschap
Boeknummer
#256303
Titel
De nationale wetenschapsquiz: vragen & antwoorden
Auteur
Hattum, Rob van & Hein Meijers & Wim T. Schippers (voorwoord)
Boektype
Paperback
Druk
2e druk
Uitgeverij
Utrecht/Antwerpen, Kosmos-Z&K Uitgevers
Jaar van uitgave
1998
ISBN13
978902153084
Taal
Nederlands
Samenvatting
De Nationale Wetenschapsquiz is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend fenomeen. Vele tienduizenden fans hebben zich de afgelopen jaren het hoofd gebroken over de quizvragen die in diverse kranten zijn afgedrukt en die door Wim T. Schippers op televisie zijn voorgelegd aan geleerde en anderszins verstandige teams. Met dit boek kan iedereen zich meten met de kandidaten uit de quiz. Maar het biedt méér. Op wetenschappelijk verantwoorde wijze kunt u nagaan of u inderdaad die natuurvriend bent die u denkt te zijn, of die sportfreak, of dat u bijvoorbeeld toch eerder een nerd blijkt te zijn ... Alle vragen van de afgelopen jaren - en nog veel meer - zijn door Rob van Hattum en Hein Meijers in dit boek bijeengebracht, voorzien van de antwoorden.
Rob van Hattum is 20 jaar werkza
... (Lees verder)am bij radio en tv als maker van wetenschapsprogramma's. Momenteel is hij eindredacteur bij de VPRO van de programma's Noorderlicht en De Nationale Wetenschapsquiz.
Hein Meijers is wetenschapsredacteur en hoofd Voorlichting en Communicatie van
NWO. Hij is de geestelijk vader van de quiz en wist de VPRO te overtuigen de quiz op tv te brengen.
Pagina's
128
Conditie
Goed
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.