Onze boeken

And me

Door Oscar van den Boogaard

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#256298
Titel
And me
Auteur
Boogaard, Oscar van den
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Amsterdam, De Bezige Bij
Jaar van uitgave
2013
ISBN10
9023477863
ISBN13
9789023477860
Taal
Nederlands
Samenvatting
De jonge Edurne is verhuisd van Barcelona naar Brussel om Europees Recht te studeren. Zij heeft haar hele levenspad al uitgestippeld en hoeft alleen nog het belangrijkste onderdeel daarvan te vinden: een man die haar niet zal verlaten. Op haar eerste dag op het Europees Instituut botst ze tegen Eduard op, docent Rechten van de Mens. De in de liefde teleurgestelde homoseksuele Eduard is vanuit Berlijn naar Brussel gekomen om een nieuw leven te beginnen. In zijn zoektocht naar geluk heeft hij besloten het roer drastisch om te gooien en op zoek te gaan naar een vrouw.
L'amour c'est bizarre. Maar alles verandert wanneer Edurne en Eduard de imponerende jonge Nederlandse advocaat Richard ontmoeten. Tussen Eduard en Edurne ontstaat een strijd om de liefde van Richard.
And me is de filmeditie va
... (Lees verder)n Oscar van den Boogaards bejubelde roman Fremdkörper.

Oscar van den Boogaard bouwt sinds zijn debuut Dentz (1990) aan een omvangrijk literair oeuvre. Romans als De heerlijkheid van Julia, Liefdesdood en Meer dan een minnaar werden veelvuldig genomineerd en vertaald.

'Een van de fascinerendste Nederlandse schrijvers.' – Die Zeit
Van den Boogaard brengt literatuur terug tot de kern, tot waar het om gaat.' – Het Parool
'Oscar van den Boogaard bouwt een meeslepend, verrukkelijk en altijd verbazingwekkend universum op.' – Le Monde
Pagina's
285
Conditie
Als nieuw
Prijs
€ 6,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.