Onze boeken

Bericht Uit Beiroet. Dagboek van een oorlog

Door Robert Fisk

Categorie
Geschiedenis Midden-Oosten
Boeknummer
#254382
Titel
Bericht Uit Beiroet. Dagboek van een oorlog
Auteur
Fisk, Robert
Boektype
Pocket
Uitgeverij
Anthos/Standaard
Jaar van uitgave
2006
ISBN10
9041411569
ISBN13
9789041411563
Taal
Nederlands
Samenvatting
Op 12 juli 2006 overschreden Hezbollah-strijders de Israëlische grens en ontvoerden twee soldaten van het Israëlische leger. Deze provocatie betekende het begin van een ongekend heftige oorlog, waarbij vele slachtoffers vielen onder de bevolking. Libanon, dat zich zo succesvol had opgericht na de bloedige burgeroorlog, werd voor jaren teruggebombardeerd in de tijd.
Robert Fisk is Midden-Oostencorrespondent voor The Independent. Hij ontving talloze belangrijke prijzen voor zijn baanbrekende journalistieke werk. Hij woont in Beiroet. Voor The Independent houdt hij sinds het uitbreken van de Libanese oorlog op 12 juli jongstleden een dagboek bij.

Fisk heeft Ambo | Anthos uitgevers, exclusief, toestemming gegeven zijn dagboek, aangevuld met fragmenten uit zijn langere reportages,
... (Lees verder) in vertaling als boek uit te geven. Op deze manier kunnen ook zijn vele Nederlandse lezers kennisnemen van zijn aangrijpende reportages over en kritische analyses van de huidige situatie in het Midden-Oosten.
Pagina's
74
Conditie
Goed
Prijs
€ 6,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.