Onze boeken

De ondergang en triomf van katie Castle

Door Rebecca Campbell

Categorie
Psychologie
Boeknummer
#25382
Titel
De ondergang en triomf van katie Castle
Auteur
Campbell , Rebecca
Boektype
Paperback
Uitgeverij
De Boekerij B.V. , Amsterdam
Jaar van uitgave
2002
ISBN10
9022530442
ISBN13
9789022530443
Taal
Nederlands
Samenvatting
Katie Castle is een bitch, en daar is ze trots op. Ze heeft door flirten, verleiden en slimme manipulatie een perfect leven voor zichzelf gecreëerd. Als ontwerpster bij het mode-imperium van Penny Moss is ze toegetreden tot de harde kern van de Londense modewereld. Daarnaast heeft ze de ideale verloofde: Ludo Moss, de zoon van Penny - hoewel hij zich zijn aanzoek niet meer kan herinneren.
Onoverwinnelijk als ze zich voelt, besluit Katie dat ze beter nú kan toegeven aan dat brandende verlangen naar betekenisloze seks met een volslagen vreemde dan ná de huwelijksbeloftes. En dan gaat het fout. Voor de eerste keer krijgt Katie niet wat ze wil. Ze verliest alles waar ze zo hard voor heeft gewerkt - haar baan, haar verloofde, en haar status. Het wordt tijd dat Katie eens gaa
... (Lees verder)t nadenken - over wat ze wil, wie ze is. En, misschien, is er dan nog een weg terug naar de top. De ondergang en triomf van Katie Castle is een boek van het genre smart woman's fiction. Maar in plaats van een vrouw op zoek naar Mr. Right is de hoofdpersoon ditmaal een vrouw op zoek naar zichzelf.
Pagina's
240
Conditie
Goed
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.