Onze boeken

Het Grote Bibberboek: 7 Bloedstollende Verhalen

Door Guy Didelez e.a.

Categorie
Moderne kinderboeken
Boeknummer
#248926
Titel
Het Grote Bibberboek: 7 Bloedstollende Verhalen
Auteur
Didelez, Guy & Frank Pollet - e.a.
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Abimo Uitgeverij
Jaar van uitgave
2006
ISBN10
9086690270
ISBN13
9789086690275
Taal
Nederlands
Samenvatting
Heb je het lef om te achterhalen waarom er schimmen in het Gravensteen ronddwalen, zelfs als daardoor de deur naar de martelkamer open gaat? Ben je dapper genoeg om de formule uit te spreken die de mythische golem tot leven wekt? Durf je samen met Dorien op zoek naar de mysterieuze llonka, ook na de dromen over de verschrikkelijke dingen die jullie te wachten staan? Ben je zo stoutmoedig dat je een verhaal zou lezen onder een boom waarin zich een oeroude geest ver-schuilt? Kun je een rondleiding aan in de pastorie van Borley, ook als je weet dat er in dit donkere, vochtige gebouw spoken huizen? Waag je het Bram te helpen om de Gevangene te bevrijden, zelfs al breekt daardoor de hel op aarde los? En durf je nog te kamperen als je weet dat de vloek van de Zwarte Hond op de bossen rust?
Is j
... (Lees verder)e antwoord op al die vragen 'ja'? Daag jezelf dan uit en lees de zeven bloedstollende verhalen in Het grote Bibberboek. Maar is het getal zeven geen ongeluksgetal? Nog een reden om dit boek voorzichtig te lezen… Een gewaarschuwd lezer telt voor twee!
Het grote Bibberboek hoort bij de Bibberboeken, een serie met superspannende boeken voor kinderen vanaf 9 jaar. Hou je van lekker griezelen met boeken van akelig goede jeugdschrijvers, lees dan ook alle volgende titels! Kijk ook op www. bibberboeken. nl
Pagina's
173
Conditie
Goed
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.