Onze boeken

Carrie leest Kil! Een moordverhaal 5-CD luisterboek

Door Carrie

Categorie
Luisterboeken
Boeknummer
#238746
Titel
Carrie leest Kil! Een moordverhaal 5-CD luisterboek
Auteur
Carrie
Boektype
Map
Uitgeverij
Hilversum, CV Publishing
Jaar van uitgave
2007
ISBN10
908754006X
ISBN13
9789087540067
Taal
Nederlands
Samenvatting

Als de prostituee Petronella Johanna, zeg maar PJ, wakker wordt in de auto waar ze de nacht ervoor heeft ingebroken, ziet ze op de motorkap van de auto het lijk liggen van Alex? En niet alleen het dode lichaam, maar ook een tas vol dollars. Waar kan ze dit geld bewaren en wie mist deze tas? En hoe houd je het hoofd koel, ook als dat vol dope zit? Niets is zo vreemd als de werkelijkheid. Dat geldt zeker voor de ruwe werkelijkheid van de vrouwen die tippelen, de mannen die ze daarbij ? beschermen? en hun strijd om te overleven. Carrie heeft zich laten inspireren door haar werk met de ? Koninginnen van de Nacht?. De verhalen die de tippelmeiden haar vertelden heeft ze verwerkt in deze detectiveroman. Dit spannende en tegelijk humorvolle boek is door Carrie op haar onmiskenbaar eigen manier
... (Lees verder)ingesproken. 5 CD's , luisterduur ruim 4 uur. De 5e (bonus) cd is "Tippelhits-16 hoogtepunten van de Keileweg in Rotterdam" geproduceerd voor Carrie's project Koninginnen van de Nacht. Hierop staan nummers van o. a. The Amazing Stroopwafels, Loes Luca, Frederique Spigt en uiteraard van de koninginnen zelf.
Pagina's
-
Conditie
Goed
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.