Onze boeken

Ik droom dus. Verhalen *GESIGNEERD*

Door Margriet de Moor

Categorie
Speciale uitgaven
Boeknummer
#234466
Titel
Ik droom dus. Verhalen *GESIGNEERD*
Auteur
Moor, Margriet de
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Druk
1e druk
Uitgeverij
Amsterdam/Antwerpen, Contact
Jaar van uitgave
1995
ISBN10
9025409962
ISBN13
9789025409968
Taal
Nederlands
Beschrijving
Met gesigneerd opdrachtje op het schutblad.
Samenvatting
'Van alle literaire vormen is het verhaal het meest geschikt om mee te spelen en te experimenteren in het verbijsterende dubbelzinnige gebied van de feiten en de woorden,' aldus Margriet de Moor. In Ik droom dus zijn vijftien van deze fascinerende experimenten opgenomen waarin personages de werkelijkheid met fantasie benaderen: op zoek naar mogelijkheden, invullingen, dromen en daden. In Ik droom dus ontvouwt zich het literair universum van Margriet de Moor, in de meest geconcentreerde vorm.

Margriet de Moor, al lange tijd erkend als een van Nederlands belangrijkste auteurs, is sinds De verdronkene (2005) ook internationaal doorgebroken. De Duitse vertaling Sturmflut is unaniem enthousiast ontvangen, en in Oostenrijk werd ze tot 'Auteur van het jaar' uitgeroepen door het tijdschrift Buc
... (Lees verder)hkultur. De Engelse vertaling zal in de loop van 2008 bij de prestigieuze uitgeverij Knopf verschijnen.
Pagina's
197
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.