Onze boeken

Eindeloos eiland *GESIGNEERD*

Door Huub Beurskens

Categorie
Speciale uitgaven
Boeknummer
#227538
Titel
Eindeloos eiland *GESIGNEERD*
Auteur
Beurskens, Huub
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Koppernik
Jaar van uitgave
2017
ISBN10
9492313286
ISBN13
9789492313287
Taal
Nederlands
Beschrijving
Gesigneerd met opdrachtje op titelpagina.
Samenvatting
Het ene verhaal is nog niet ten einde of het volgende is al begonnen.
Een bedrogen echtgenoot zoekt soelaas in een hotelkamer in Rome. De verteller zelf komt erachter als kind op Samos Camus te hebben ontmoet. Iemand wordt hoopvol aangeklampt door duizenden die hij ooit maar even zag. Een hond leeft veel langer dan voor mogelijk wordt gehouden. Een jongen wil blinde worden in Marrakesh. Een zielsgelukkige leraar trouwt met een zielsgelukkige pornoactrice. Een 'allerbeste vriend' raakt juist van streek wanneer blijkt dat hij niet de enige ter wereld is die de liefde bedrijft. En zo is er nog veel meer voordat de verteller zichzelf in veiligheid probeert te brengen met de allerlaatste vlucht naar een 'Portugalachtig' eiland.

De fenomenaal gecomponeerde roman Eindeloos eiland gaat over he
... (Lees verder)t verlangen naar liefde en vriendschap, en vooral over de pogingen tegen beter weten in om dit liefst wederzijdse verlangen in stand te houden, terwijl de mensheid er onstuitbaar mee doorgaat van een mogelijk aards paradijs een inferno te maken.
Pagina's
181
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.