Onze boeken

Een dag om aan de balk te spijkeren *GESIGNEERD*

Door Rinus Spruit

Categorie
Speciale uitgaven
Boeknummer
#226743
Titel
Een dag om aan de balk te spijkeren *GESIGNEERD*
Auteur
Spruit, Rinus
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Amsterdam, Cossee
Jaar van uitgave
2013
ISBN10
9059364481
ISBN13
9789059364486
Taal
Nederlands
Beschrijving
Gesigneerd op het schutblad.
Samenvatting
Maarten Rietgans streeft naar het allerhoogste. Hij moet meer presteren dan zijn omgeving, anders gaat hij, de meest schuchtere mens van Zeeland, ten onder.
Na het overlijden van zijn moeder ontvlucht hij het Zeeuwse platteland. Hij meldt zich als leerling-verpleegkundige bij een Rotterdams ziekenhuis, en slaagt daar glansrijk - maar neemt dan ontslag omdat hij zich niet geliefd voelt bij zijn collega's en bij elke vorm van erkenning vlucht. Of hij nu als bankbediende, fotograaf, buschauffeur of meteropnemer werkt, zijn dienstverband duurt nooit lang. Zijn vader, een kleine landbouwer, begrijpt er niets van. 'Jongen, jongen, jongen, jongen.' Waarom houdt Maarten nooit iets vol?
In de liefde gaat het hem al niet beter af. Hoewel hij wekelijks reacties krijgt op zijn veelvuldig geplaatste
... (Lees verder)contactadvertenties, keurt hij het overgrote deel van de vrouwen bij voorbaat af - een enkele spelfout kan al fataal zijn voor een toekomstige ontmoeting.
Zijn zoektocht naar werk, een vrouw, een groots en meeslepend leven én een rustig bestaan is afwisselend ontroerend, aandoenlijk en komisch.
Pagina's
207
Conditie
Goed — Leesvouwen rug.
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.