Onze boeken

Paranormaal zijn we allemaal. Ontdek je zesde zintuig

Door Christian Vandekerkhove

Categorie
Algemeen Astrologie & Spiritualiteit
Boeknummer
#223776
Titel
Paranormaal zijn we allemaal. Ontdek je zesde zintuig
Auteur
Vandekerkhove, Christian
Boektype
Paperback
Uitgeverij
The House of Books
Jaar van uitgave
2008
ISBN10
9044322613
ISBN13
9789044322613
Taal
Nederlands
Samenvatting
Al ooit intens gedroomd over een persoon die je al lang niet meer gezien had en de volgende morgen vernomen dat die persoon diezelfde nacht overleden is? Of op een plaats geweest waar je telkens koude rillingen kreeg desondanks een temperatuur van 25°? Of het gevoel gehad dat er iemand naast jou stond terwijl de kamer leeg was?

Paranormaal zijn we allemaal geeft een inzicht in de fenomenen die we op het eerst zicht niet kunnen verklaren en die we als paranormale verschijnselen beschouwen. De aandacht gaat daarbij uit naar o. a. paranormale geneeswijzen en bewustzijnstoestanden, contacten met de overledenen en de technieken voor toekomstvoorspellingen. Ook de soms dunne scheidingslijnen tussen bewuste en onbewuste fraude en het paranormale en de psychiater worden onderzocht.

Paran
... (Lees verder)ormaal zijn we allemaal is een lees- en doeboek waarbij de menselijke ervaringen en getuigenissen centraal staan. Deze verhalen zijn zowel verrassend als verhelderend.
Pagina's
231
Onderwerpen
Paranormaal (1)
Conditie
Goed
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.