Onze boeken

Waardevol oud papier. Feestbundel bij het tienjarig bestaan van Bubb Kuyper Veilingen boeken en grafiek 1986-1996

Door Nop Maas

Categorie
Boekdrukkunst & Boeken
Boeknummer
#220019
Titel
Waardevol oud papier. Feestbundel bij het tienjarig bestaan van Bubb Kuyper Veilingen boeken en grafiek 1986-1996
Auteur
Maas, Nop (eindredactie)
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Haarlem
Jaar van uitgave
1996
ISBN10
9090099107
ISBN13
9789090099101
Taal
Nederlands
Samenvatting

Ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan wilden wij graag een feestelijk boek uitgeven, dat in de diversiteit van de bijdragen de bonte en steeds weer verrassende verscheidenheid weerspiegelt van de boeken- en prentenliefhebbers die twee keer per jaar bezit nemen van ons veilingshuis. De respons op onze uitnodiging om een bijdrage te leveren onder het motto 'waardevol oud papier' was overweldigend groot. Wij danken van harte de bijdragers - professionals en amateurs - die belangeloos hebben meegewerkt en die van deze bundel een afwisselend geheel gemaakt hebben. Een ding bindt hen en ons: wij zijn ongeneselijk besmet met hetzelfde virus, dat hier niet nader benoemd hoeft te worden. Dat virus maakt van dit boek een eenheid. Op de vraag wat ze eigenlijk de leukste soort boeken vinden, antw
... (Lees verder)oorden veel verzamelaars: boeken over boeken. Welnu, hier is er weer één. Van dit soort kunnen er nooit genoeg zijn en wij zullen er met zijn allen nooit genoeg van krijgen.
Pagina's
339
Conditie
Goed — Ex libris stempel op schutblad
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.