Onze boeken

Een 'vreemde' kijk op Griekenland

Door Roosmarijn Mavrikou-Zevenhuizen

Categorie
Geschiedenis Europa
Boeknummer
#218087
Titel
Een 'vreemde' kijk op Griekenland
Auteur
Mavrikou-Zevenhuizen, Roosmarijn
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Mijnbestseller B.V.
Jaar van uitgave
2011
ISBN10
9461930682
ISBN13
9789461930682
Taal
Nederlands
Samenvatting
Sinds juni 2007 woon ik in het land dat nu bijna elke dag de voorpagina's van de kranten in heel Europa siert en met regelmaat het openingspunt is in vele nieuwsprogramma's.
De reden van nieuwswaarde? Ons naderende faillissement en de paniek die dat veroorzaakt bij alle andere eurolanden. Geen blij feit. Het zweet breekt de ministerpresidenten en alle ministers van economische zaken van deze landen uit en zij staan onder geweldige druk.
De boodschap is dat de beurshandelaren het vertrouwen in de euro verliezen en deze in nog groter gevaar komt. Dit zal verstrekkende gevolgen hebben voor de banken, de economie van de andere eurolanden, alsmede hun positie in de rest van de wereld.
Nu ben ik geen econoom, maar sinds ik het nieuws over mijn nieuwe thuisland op alle mogelijke binnen- en bui
... (Lees verder)tenlandse kanalen volg, en de krantenberichten dagelijks lees, ook zeker geen leek meer. Bovendien woon ik hier en onderga ik de crisis zelf. Want, waar de angst in andere landen ligt wanneer die daar echt toe zal slaan, is deze hier al in volle vaart aan de gang....
Met dit boek krijgt u een inside-story van de Griekse samenleving, die nu letterlijk en figuurlijk in de kou staat.
Pagina's
107
Conditie
Als nieuw
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.