Onze boeken

Een Heer in de kracht van zijn leven!

Door Marten Toonder

Categorie
Speciale uitgaven
Boeknummer
#217886
Titel
Een Heer in de kracht van zijn leven!
Auteur
Toonder, Marten
Boektype
Gebonden hardcover
Druk
1e druk
Uitgeverij
De Bezige Bij, Amsterdam
Jaar van uitgave
1977
ISBN10
9023470427
ISBN13
9789023470427
Taal
Nederlands
Beschrijving
Genummerd exemplaar (dit is nr. 0576); gesigneerd door Marten Toonder met klein opdrachtje: " Voor Jeroen Lauwerier, Marten Toonder"; Matla BOMME 92.1. Published on the occasion of the 65th birthday of the author
Samenvatting
Wat enigjes! Een collector's item nu beschikbaar voor álle Bommelfans.

'Een heer in de kracht van zijn leven!' is één keer eerder verschenen. In 1977 was het- in een oplage van 2000 exemplaren - een geschenk aan de boekhandelaren. Het was dus nooit eerder voor het grote publiek verkrijgbaar. Met deze herdruk komt daar nu verandering in.

Dit album vertelt de belevenissen van de heer Bommel zonder de gebruikelijke onderschriften en staat geheel op zichzelf in het oeuvre van Marten Toonder.

Over deze strip zegt O. B. B. te R. zelf: "Bladzijden en pagina's rijgen zich aaneen tot een navrant beeld van een heer die door misverstand wordt geteisterd als hij palen en perken wil plaatsen rond levenswandels die het daglicht schuwen. Dit boek is aanbevolen voor iede
... (Lees verder)reen die zijn blinddoek wil afleggen. "
Pagina's
30
Conditie
Goed — Inclusief poster bijlage
Prijs
€ 125,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.