Onze boeken

Star Wars Episode I in woord en beeld

Door David West Reynolds

Categorie
Film, Cinema & TV
Boeknummer
#208152
Titel
Star Wars Episode I in woord en beeld
Auteur
Reynolds, David West
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf, Amsterdam
Jaar van uitgave
1999
ISBN10
9060914287
ISBN13
9789060914281
Taal
Nederlands
Samenvatting
Star Wars® Episode 1 - In woord en beeld is dé gids voor de spectaculaire werelden die wij in Episode 1 ontmoeten.

Bekijk

De unieke dwarsdoorsnede van het hoofd van een gevechtsdroïde;

het oog (fotoreceptor) van C-3PO's;

de lichsabel van de Jedi;

Ontdek

De wapens van de Jedi en de Sith;

Ruimteracers, pitdroïden en beeldschermen;

de wapens van de Gungans.

Onderzoek

De dumphandel van Watto en de geheime spullen van Anakin;

elk detail van koningin Amidala's gewaad;

en nog veel meer...!

De duurste filmproductie aller tijden, het grootste promotiebudget en de meest tot de verbeelding sprekende acteurs: ziedaar de ingrediënten voor een onverbiddelijk en wereldwijd succes dat oud en jong zal meeslepen. Net zoals in Amerika zal ook Belgi&eum
... (Lees verder)l; overspoeld worden door een ware Star Wars-vloedgolf. Tal van nationale en internationale bedrijven kochten sublicenties zodat de hoofdpersonen van Episode 1 straks via allerlei producten en campagnes ons leven zullen binnentreden. De marketingmachine van Lucas Films, het meest succesvolle productiehuis ooit, draait reeds maanden op volle toeren en het megasucces van Titanic zal ruimschoots overtroffen worden.

Episode 1 gaat terug naar het begin van de Star Wars-saga, een generatie voordat Luke Skywalker Ben Kenobi ontmoet, en op pad gaat om zijn bestemming te vinden. In deze tijd is Luke Skywalkers vader Anakin negen jaar oud, en de grote Galactische Republiek wordt bevolkt door nieuwe personages, glanzende ruimtevaartuigen, complexe kleding en exotische robots. Al deze voorwerpen vertellen hun verhaal.

Star Wars® Episode 1 - In woord en beeld verschijnt in alle talen ter wereld en alleen al voor het Angelsaksisch taalgebied werd een startoplage van 1 000 000 exemplaren voorzien.
Pagina's
64
Conditie
Goed — Rug verkleurd
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.