Onze boeken

Het Geheim Van Utrecht. De stad, het licht, de tijd en het geheim

Door Ingmar Heytze e.a.

Categorie
Fotografie (Kunst)
Boeknummer
#204119
Titel
Het Geheim Van Utrecht. De stad, het licht, de tijd en het geheim
Auteur
Heytze, Ingmar & Rik Suermondt & Karen Duking & Marjolein Sponselee
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Veenman Publishers
Jaar van uitgave
ISBN10
9086901999
ISBN13
9789086901999
Taal
Nederlands
Samenvatting
Het Geheim van Utrecht is een bijzonder fotoboek waarin veertien fotografen hun persoonlijke visie op de stad geven. Sinds 1987 geeft stichting Stedelijke Fotografie Utrecht jaarlijks documentaire foto opdrachten met de stad als onderwerp. In het Geheim van Utrecht worden hedendaagse ontwikkelingen in de fotografie (beeldmanipulatie en persoonlijke benaderingen) verbonden met het surrealistische verleden van Utrecht. In de afgelopen jaren gingen veertien bekende fotografen op zoek naar het Geheim van Utrecht. Het resultaat is een verrassend en veelzijdig boek met prachtige foto's.

Het Geheim van Utrecht laat een stad zien vol contrasten en verborgen verhalen: van de historische binnenstad tot de futuristische universiteitswijk De Uithof, van verdwenen miljonairs tot de stamgasten van na
... (Lees verder)chtcafés en van dromerige individuen tot de hedonistische massa.

Foto's: Henze Boekhout, Paul Bogaers, Leo Divendal, Marnix Goossens, Rob Hornstra, Anke van Iersel, Ine Lamers, Frans Lapoutre, Loodwicks Press Images, Hans van der Meer, Holger Niehaus, Anders Petersen, Otto Snoek, Henk Wildschut, Judith van IJken.

Teksten: Ingmar Heytze, Rik Suermondt, Karen Duking, Marjolein Sponselee
Pagina's
276
Conditie
Goed
Prijs
€ 20,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.