Onze boeken

Kotkitchen. 120 killer ideeën voor en recepten voor een evenwichtige voeding

Door Marie-Claire Quittelier

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#200542
Titel
Kotkitchen. 120 killer ideeën voor en recepten voor een evenwichtige voeding
Auteur
Quittelier, Marie-Claire
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
BAI bvba
Jaar van uitgave
2007
ISBN10
9085864119
ISBN13
9789085864110
Taal
Nederlands
Samenvatting

Een kookboek voor jongeren die op "kot" of op een studentenkamer wonen. Hetwerd gemaakt in samenwerking met jongeren, zowel voor de keuze van de recepten, de teksten en de foto-opnames. 40 recepten met bijhorende foto's voor smakelijke, gemakkelijke, vlugge bereidingen - waaronder ook bekende "klassiekers" uit de jongerenkeuken (chili, hamburger, pasta...). Bovendien wordt ook rekening gehouden met een evenwichtige voeding. De recepten werden zodanig gekozen dat ze kunnen klaargemaakt worden met een minimum aan materiaal. Bij elk recept wordt de voedingswaarde vermeld, en het aandeel in de dagelijke aanbevolen hoeveelheid. Met een symbooltje worden de recepten in verschillende categorieën ingedeeld: geschikt bij fysieke of greestelijk inspanning, ultra-licht, of
... (Lees verder)vegetarisch (er zijn trouwens 26 vegetarische reepten). Er worden eveneens suggesties gegeven over mogelijke combinaties en variaties (nuttig als je niet alle opgesomde ingrediënten in huis hebt), en tips om verspilling te voorkomen.
Pagina's
120
Conditie
Als nieuw
Prijs
€ 6,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.