Onze boeken

Een te grote Kist Bananen. 35 Visies op een Duurzame Wereld

Door Eric Schoones

Categorie
Economie & Management
Boeknummer
#194247
Titel
Een te grote Kist Bananen. 35 Visies op een Duurzame Wereld
Auteur
Schoones, Eric
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Aeneas
Jaar van uitgave
2009
ISBN10
9075365950
ISBN13
9789075365955
Taal
Nederlands
Samenvatting
De dag van de Aarde, op 22 april 2010.

De toekomst van onze planeet staat ter discussie. Klimaat, voedsel, water, energie, krediet: in tijden van crisis het gesprek van de dag. Maar wat doen we ermee? Vertrouwen op de technologie of halen we de broekriem aan? Wie steekt zijn kop in het zand, wie gaat er op de barricaden? Zal de tijd het leren, lost de natuur het zelf op? Hoe wezenlijk is voor ons leven met de aarde? In een dertigtal interviews gaan beeldbepalende Nederlanders in op deze vragen.

Ruud Lubbers, Paul van Vliet en Midas Dekkers filosoferen een rode draad door het boek. Verder vertellen Irene van Lippe-Biesterfeld, Wouter van Dieren, Maarten 't Hart, Jan Pronk, Arnold Heertje, Jan en Sanne Terlouw, Froukje Jansen, Harm Edens, Lucas Reijnders, Thomas Rau, Jacqueline Cramer,
... (Lees verder) Jonnie en Thérèse Boer, Anne-Marie Rakhorst, Alexander Rinnooy Kan en vele anderen over hun persoonlijke visie op een duurzame toekomst.

'Een te grote kist bananen' is een licht filosofisch en inspirerend boek voor een brede doelgroep, met prachtig fotomateriaal en interessante diepte-interviews.
Pagina's
172
Conditie
Goed
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.