Onze boeken

Breng je brein in topvorm. Use it or lose it. Meer dan 100 oefeningen om je hersenen te trainen en je geheugen te verbeteren.

Door Anita Hemmink

Categorie
Spelen & Puzzels
Boeknummer
#167749
Titel
Breng je brein in topvorm. Use it or lose it. Meer dan 100 oefeningen om je hersenen te trainen en je geheugen te verbeteren.
Auteur
Hemmink, Anita
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Zuidnederlandse Uitgeverij, Aartelaar
Jaar van uitgave
2009
ISBN10
9044724053
ISBN13
9789044724059
Taal
Nederlands
Samenvatting
Use it or lose it! Meer dan 100 oefeningen om je hersenen te trainen en je geheugen te verbeteren. Vergeet je wel eens belangrijke data, namen of afspraken? Kun je je soms niet herinneren waar je die sleutels of die portefeuille nu weer hebt gelaten? Vind je het soms moeilijk om je te concentreren op het werk of daarbuiten? Dan kan dit boek je helpen om je hersenen te trainen en je intellectueel vermogen in conditie te brengen. Het biedt een afwisselend programma met meer dan 100 oefeningen om je denkvermogen te verbeteren. Of het nu gaat om logische puzzels, vraagstukken of geheugentests, ze doen allemaal een beroep op de belangrijkste cognitieve vermogens van je hersenen: taalvaardigheid - visuele en ruimtelijke waarneming - herinnering - concentratie - logisch denkvermogen Volg he... (Lees verder)t oefenprogramma en breng je brein in topvorm! Lees meer
Pagina's
160
Conditie
Goed
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.