Onze boeken

Twee lege stoelen

Door Han Nefkens

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#120758
Titel
Twee lege stoelen
Auteur
Nefkens, Han
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Uitgeverij de Graaff, Utrecht
Jaar van uitgave
2005
ISBN10
9077024204
ISBN13
9789077024201
Taal
Nederlands
Beschrijving
Klein formaat boekje
Samenvatting
Mijn vriend Han Nefkens, journalist, schrijver, kunstverzamelaar, schreef tien jaar geleden een prachtig boek. 'Bloedverwanten'. Een ontroerende autobiografische roman over twee broers, beiden homoseksueel, beiden seropositief. De ene broer sterft eraan, de ander overleeft, door de medicijnen.
Han Nefkens is al achttien jaar seropositief. Drie jaar geleden dreigde hij over de rand van het leven te tuimelen, hij was heel erg ziek, maar overleefde weer. Hij hield er afasie aan over. Van die boze zieke maanden herinnert hij zich vrijwel niets meer. Hij heeft de afgelopen jaren gevochten om zijn taal weer onder controle te krijgen. Toen dat ging lukken is hij - eindelijk! - weer gaan schrijven. Over die strijd, over aids, over kinderen met aids, over armoede en onrecht in de wereld.
Hij best
... (Lees verder)eedt een deel van zijn tijd aan het werven van geld voor de behandeling van kinderen met aids in Thailand. En zijn onaangetaste talent van het schrijven daarover. Een prachtige combinatie. Bedankt daarvoor.
Pagina's
111
Onderwerpen
Aids (1), Homoseksualiteit (4)
Conditie
Goed
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.