Onze boeken

Vlucht naar je hart

Door Ria Guillaume

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#103847
Titel
Vlucht naar je hart
Auteur
Guillaume, Ria
Boektype
Paperback
Druk
1e druk
Uitgeverij
Boekenplan, Maastricht
Jaar van uitgave
2008
ISBN10
9086660657
ISBN13
9789086660650
Taal
Nederlands
Samenvatting
Ria Guillaume raakte al jong gefascineerd door Rusland. Dit en haar adoratie voor de klassieke maar ook minder bekende werken zorgden ervoor dat dit boek vlot tot stand kwam.

Vladimir groeit op aan de vooravond van de Russische revolutie. Hoewel hij van adel is vindt de familie van zijn geliefde Elenie – vanwege hun banden met de tsaar – hem niet goed genoeg om met haar te trouwen. Hij besluit daarom uit haar leven te verdwijnen en naar zijn familie terug te keren. Als hij na een lange rit thuis komt – verlangend zijn familie weer te zien – wacht hem een gruwelijke ontdekking. Vladimir brengt een offer, hij kiest voor zijn familie en draagt zijn lot. Op dat ogenblik breekt de revolutie uit en alle adellijke families moeten – om te overleven – vluchten
... (Lees verder) en het land verlaten. Maar Vladimir zit gevangen terwijl Elenie wordt uitgehuwelijkt aan een wrede vorst. Zullen Vladimir en Elenie elkaar ooit terug zien?

Leef mee met de adellijke families, leer de uitgesproken karakters kennen, liefhebben of haten. Houd je adem in bij sommige onverwachte ontmoetingen. Blijf tot het eind hopen wat je tijdens het lezen vanaf de eerste bladzijde vanuit de grond van je hart hoopt.
Wegleggen is er bij dit boek niet bij tot dat je met een vliegende vaart bij het onverwachte einde bent.
Pagina's
180
Onderwerpen
Geschiedenis Rusland (21), Rusland (20), Russische revolutie (7)
Conditie
Als nieuw
Prijs
€ 6,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.