Onze boeken

De keuken van Turkije. Authentieke recepten en culturele achtergronden

Door Sally Mustoe

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#65199
Titel
De keuken van Turkije. Authentieke recepten en culturele achtergronden
Auteur
Mustoe, Sally
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Atrium
Jaar van uitgave
2006
ISBN10
905947161X
ISBN13
9789059471610
Taal
Nederlands
Samenvatting
Dit is een bijzonder kookboek. Een aantal wereldberoemde chef-koks heeft hun favoriete Turkse recepten voor dit kookboek prijsgegeven. Om een paar voorbeelden te geven: Hummus met gebakken lamsvlees en geroosterde pijnboompitten van Nigella Lawson; de Amandelcake van Hüseyin Özer; de Zoetwaterforel van Antony Worrall Thompson; de Yoghurtsoep van Claudia Roden en het Turks fruit van Gary Rodes.
Het boek bevat niet alleen klassieke recepten voor falafel, kebab en baklava, maar ook wijnen en andere dranken zoals koffie en raki worden uitgebreid beschreven. En ook achtergrondinformatie ontbreekt niet.
Pagina's
174
Onderwerpen
Turkije (21), Turkse keuken (3)
Conditie
Goed
Prijs
€ 6,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.