Onze boeken

Wildbijbel: werken met wild

Door Peter Klosse

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#392389-XP16
Titel
Wildbijbel: werken met wild
Auteur
Klosse, Peter
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Amsterdam : Carrera Culinair
Jaar van uitgave
2018
ISBN10
9048844843
ISBN13
9789048844845
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele geïllustreerde hardcover, leeslint, veel illustraties in kleur, 8vo. Serie Kookbijbels.
Samenvatting
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

Technieken om wild voor te bereiden, van fazant tot edelhert
Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput
Heldere stap-voor-stapfoto's
Van klassieke bereidingen tot moderne gerechten
Inclusief een hoofdstuk over w
... (Lees verder)ijn en wild
Pagina's
463
Conditie
Goed
Prijs
€ 17,50

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.