Onze boeken
Wildbijbel: werken met wild
Door Peter Klosse
Categorie | Kookboeken |
|---|---|
Boeknummer | #392389-XP16 |
Titel | Wildbijbel: werken met wild |
Auteur | Klosse, Peter |
Boektype | Gebonden hardcover |
Uitgeverij | Amsterdam : Carrera Culinair |
Jaar van uitgave | 2018 |
ISBN10 | 9048844843 |
ISBN13 | 9789048844845 |
Taal | Nederlands |
Beschrijving | Originele geïllustreerde hardcover, leeslint, veel illustraties in kleur, 8vo. Serie Kookbijbels. |
Samenvatting | Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen. Technieken om wild voor te bereiden, van fazant tot edelhert Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput Heldere stap-voor-stapfoto's Van klassieke bereidingen tot moderne gerechten Inclusief een hoofdstuk over w... (Lees verder)ijn en wild |
Pagina's | 463 |
Conditie | Goed |
Prijs | € 17,50 |
Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.