Onze boeken

Bommel Reisgids + Landkaart. In de voetsporen van een heer van stand

Door Jenno Witsen

Categorie
Secundair
Boeknummer
#263828
Titel
Bommel Reisgids + Landkaart. In de voetsporen van een heer van stand
Auteur
Witsen, Jenno
Boektype
Gebonden
Uitgeverij
Bilthoven, Ton Paauw
Jaar van uitgave
2007
ISBN10
9071959120
ISBN13
9789071959127
Taal
Nederlands
Beschrijving
Softcover flexiband.
Samenvatting
De Bommel Reisgids laat zien hoe het land van heer Bommel en Tom Poes er uit zou kunnen zien.

In de voetsporen van een heer van stand kan de lezer Rommeldam en omgeving verkennen aan de hand van 15 wandelingen door de stad Rommeldam en omgeving en door de landerijen rondom kasteel Bommelstein, voorts een busrit naar de Mergvallei en een boottocht over zee vanuit Rommeldam en tenslotte 8 excursies naar Stuipendrecht, naar de Zwarte Bergen en door het Donkere Bomen Bos. De 25 routekaartjes wijzen de lezer vervolgens de weg. Zijn vele reizen zijn heer Bommel niet altijd goed bekomen. Hij was meestal blij om weer thuis te komen bij zijn haardvuur en zijn oude port. Met deze reisgids en deze kaarten heeft iedereen de gelegenheid om door dit land te dwalen en daarbij met een glas port rustig
... (Lees verder)thuis te blijven zitten.

Een unieke reisgids, rijk geïllustreerd met tekeningen uit de bommelverhalen, met als toevoeging een grote kaart van de stad Rommeldam, een kaart van de omgeving van Rommeldam en Bommelstein, een kaart van de Zwarte Bergen en het Donkere Bomen Bos. Dit alles maakt de reisgids tot een compleet werk. Grote kaart van de stad Rommeldam, een kaart van de omgeving van Rommeldam en Bommelstein, De kaart is ingestoken bij de Bommel Reisgids.
Pagina's
207
Conditie
Goed
Prijs
€ 15,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.