Onze boeken

De eeuw van Dudok. Vijf romans, één familie

Door Otto de Kat

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#245517
Titel
De eeuw van Dudok. Vijf romans, één familie
Auteur
Kat, Otto de
Boektype
Paperback hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Amsterdam, Van Oorschot
Jaar van uitgave
2016
ISBN10
9028261532
ISBN13
9789028261532
Taal
Nederlands
Samenvatting

Zijn vijf romans - Man in de verte, De inscheper, Julia, Bericht uit Berlijn en De langste nacht - werden lovend ontvangen in zowel Nederland als het buitenland. Op een terloopse manier, steeds weer een andere episode uitlichtend, heeft Otto de Kat met deze pentalogie een familiesage geschreven. Het verhaal begint met een vader en een zoon schaatsend op een Nederlandse rivier en eindigt met de wonderschone herinneringen van een oude vrouw in Rotterdam. Daartussen leidt De Kat de lezer langs Kaapstad, Berlijn, Bern, Lissabon, Londen en vele andere plekken. De geschiedenis van Europa wordt vermengd met de geschiedenis van één familie. Met deze grote familieroman bewijst De Kat dat hij een van de belangwekkendste hedendaagse Nederlandse schrijvers is. Voor wie nog nooit iets v
... (Lees verder)an De Kat las, is De eeuw van Dudok de uitgelezen kans om daar iets aan te veranderen. En de inmiddels grote schare fans krijgt nu de gelegenheid om te ontdekken hoe al die mooie romans een onderdeel vormen van één groot en meeslepend verhaal.
Pagina's
596
Conditie
Redelijk — Iets vochtschade onderzijde boek.
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.