Onze boeken

Extremen van de natuur. Een fascinerende reis door de mysterieuze onderwaterwereld

Door Bill Curtsinger

Categorie
Algemeen Natuur
Boeknummer
#237799
Titel
Extremen van de natuur. Een fascinerende reis door de mysterieuze onderwaterwereld
Auteur
Curtsinger, Bill
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Utrecht, Veltman Uitgevers
Jaar van uitgave
2005
ISBN10
905920431X
Taal
Nederlands
Samenvatting
Bill Curtsinger is geboren in Philadelphia en opgegroeid in New Yersey. Hij heeft gestudeerd aan de universiteit van Noord-Arizona. Tijdens de Vietnamoorlog was hij lid van de Atlantic Fleet Combat Camara Group, hij is gediplomeerd duiker en parachutist en hij nam deel aan verschillende militaire trainingsvluchten. Hij heeft vele artikelen geschreven, waaronder 33 voor National Geographic.
De meeste foto's uit het boek zijn rustig en kalm en een klein beetje mysterieus. Zijn uitdaging is om datgene te fotograferen wat nog nooit eerder gefotografeerd is. Hij zorgt dat hij een wordt met de dierenwereld en maakt foto's van die momenten waarvan nog nooit eerder foto's zijn gemaakt. Dat kost veel tijd maar het resultaat is prachtig. Zijn doel met Extremen van de natuur is de mensen te laten zi
... (Lees verder)en wat voor prachtige plek onze planeet is en welke wonderen en gaven van de natuur deze planeet inboezemt, speciaal die gaven die vaak onopgemerkt zijn.
Pagina's
407
Conditie
Goed
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.