Aanbod

Delen: Facebook Twitter

De odyssee van de goden

Door Erich von Däniken

De odyssee van de goden
RubriekUFO's & Theorieën
Boeknummer#233924
TitelDe odyssee van de goden. Diepgaand onderzoek naar de prikkelende stelling dat de Aarde duizenden jaren geleden is bezocht door buitenaardse rassen
AuteurDäniken, Erich von
BoektypePaperback
Druk2e druk
UitgeverijDeventer, Ankh-Hermes
Jaar van uitgave2012
ISBN10902020694X
ISBN139789020206944
TaalNederlands
SamenvattingErich von Däniken, auteur van de bestseller Waren de goden kosmonauten?, plaatst met De Odyssee van de Goden de Griekse geschiedenis in een nieuw perspectief. Zijn buitenaardse beschavingen iets van de toekomst of van het verleden? Van de bestsellerauteur van Waren de goden kosmonauten In dit boek wordt de oude Griekse geschiedenis in een volkomen nieuw perspectief gesteld: de oude mythen zijn in feite een weergave van echte gebeurtenissen. De hoofdrolspelers (goden) buitenaardse wezens die duizenden jaren geleden de aarde bezochten. Archeologische vondsten en de geschriften van Plato en Aristoteles ondersteunen zijn theorie. Von Dänikens bestseller Waren de goden kosmonauten had het denken over mythologie, geschiedenis en buitenaardse beschavingen totaal op zijn kop gezet. Zijn nieuwe boek zal dit opnieuw doen.
Pagina's255
ConditieGoed
Prijs€ 12,50
ToevoegenToevoegen aan winkelwagen

Zie ook

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.