Onze boeken

Dubio. Historische roman

Door Karin de Roos

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#224439
Titel
Dubio. Historische roman
Auteur
Roos, Karin de
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Uitgeverij Q, Amsterdam/Antwerpen
Jaar van uitgave
2018
ISBN10
9021409062
ISBN13
9789021409061
Taal
Nederlands
Samenvatting
Wat is dichterbij: het heden of het verleden?

Flardinga, 1014. De jonge Bernulf vindt in het veenmoeras een ernstig mishandeld meisje. Ze herinnert zich niets, behalve haar naam: Germaine. Niemand kan achterhalen waar ze vandaan komt, dus ze wordt opgenomen in Bernulfs familie. Wanneer de graaf van het gebied vier jaar later in conflict komt met de keizer, spelen Bernulf en Germaine tegen wil en dank een cruciale rol in de historische Slag bij Flardinga.

Vlaardingen, 2018. Een jonge vrouw wordt in een psychiatrische kliniek opgenomen. Op geen enkele wijze kan worden vastgesteld wie ze is en waar ze vandaan komt. Ze beweert uit het elfde-eeuwse Flardinga te komen en wil wanhopig graag terug. Ze lijkt psychotisch, maar waarom kan ze dan feilloos plekken uit heden en verleden verbinden?

Du
... (Lees verder)bio is een prachtige historische roman die heden en verleden vervlecht en speelt met thema's als identiteit, oorsprong en religie.
Pagina's
420
Conditie
Als nieuw
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.