Onze boeken

De perfecte koppijn

Door Herman Brusselmans

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#218955
Titel
De perfecte koppijn
Auteur
Brusselmans, Herman
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Prometheus, Amsterdam
Jaar van uitgave
2007
ISBN10
9044610988
ISBN13
9789044610987
Taal
Nederlands
Samenvatting
Danny Muggepuut, die we al kennen uit Muggepuut, schrijft aan zijn roman De Koekeloerders. Het werk schiet niet echt op. Bovendien moet hij zich bezighouden met de officiële voorstelling van zijn eerder geschreven roman De gestolen waterleiding. Hij zou daarin worden bijgestaan door een medewerkster van de uitgeverij, maar er gebeurt iets met haar. En dan is er nog de verfilming van weer een andere roman van Danny. Zal die er ooit komen?
Danny's enige hobby is het minivoetbal. Hij is voorzitter-coach van Real De Rakkertjes, het team dat zich niet kan handhaven. Dat drukt Danny terneer. En met zijn vader, Bavo, is ook niet alles in orde.
Danny moet worstelen om, in een poel van ellende die groter en groter lijkt te worden, het hoofd boven water te houden.

De perfecte koppijn is, n
... (Lees verder)et als Muggepuut, een tragikomische roman over een figuur die niet met rust wordt gelaten in een snel versplinterende wereld. Herman Brusselmans kneedt Danny Muggepuut tot een onvergetelijk personage, en bewijst opnieuw dat hij een van de grootste Nederlandstalige auteurs van deze tijden is.
Pagina's
271
Conditie
Goed
Prijs
€ 6,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.