Onze boeken

Rotterdam naar 2005. Visies vanuit de wetenschap

Door A.C. Zijderveld

Categorie
Zuid-Holland
Boeknummer
#199104
Titel
Rotterdam naar 2005. Visies vanuit de wetenschap
Auteur
Zijderveld, A.C. (redactie)
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Kok Agora, Kampen
Jaar van uitgave
1996
ISBN10
9039107246
ISBN13
9789039107249
Taal
Nederlands
Samenvatting

Het college van B. en W. van Rotterdam besloot op 10 april 1996 de komende tijd veel energie te steken in de opstelling van een samenhangende en inspirerende visie op de toekomst van de stad Rotterdam. Het gaat om een visie in hoofdlijnen: hoe staat Rotterdam er in 2005 voor, welke kansen moeten worden aangegrepen en welke bedreigingen afgewend. In het kader van dit strategisch plan werd in oktober 1996 een discussienota gepubliceerd onder de titel In debat met de stad. Bijdrage aan de discussie over de toekomst van Rotterdam. In vervolg hierop werden tien hoogleraren, allen verbonden aan de Erasmusuniversiteit, alsmede enkele bestuurders uitgenodigd hun visie te geven op de ontwikkelingen van Rotterdam. Dit resulteerde in een aantal boeiende en richtinggevende essays over o. m. de cultu
... (Lees verder)rele, bestuurlijke, sociale en economische aspecten van deze stad op weg naar het jaar 2005. Aan dit boek werkten mee: L. van den Berg (economie), A. M. Bevers (kunst- en cultuurwetenschappen), E. Braun (economie), H. van Dijk (geschiedenis), H. Galjaard (geneeskunde), J. van Herwaarden (geschiedenis), J. de Jong (ambtelijke staf), A. Klamer (economie), F. Leijnse (bedrijfskunde), H. J. van der Molen (College van Bestuur), A. B. Ringeling (bestuurskunde), H. B. Roos (economie), en A. C. Zijderveld (sociologie).
Pagina's
195
Conditie
Goed
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.