Onze boeken

Robbie: de biografie

Door Sean Smith

Categorie
Popmuziek & Modern
Boeknummer
#90093
Titel
Robbie: de biografie
Auteur
Smith, Sean
Boektype
Paperback
Druk
1e druk
Uitgeverij
Het Spectrum, Utrecht
Jaar van uitgave
2003
ISBN10
902749066X
ISBN13
9789027490667
Taal
Nederlands
Samenvatting
Sexy... Aanbeden... Kwetsbaar... Grappig... Poëtisch... Over een van de grootste hedendaagse popiconen schreef Sean Smith de meest complete en de meest onthullende biografie.
Wie is die jongen uit Stoke-on-Trent die met EMI het megaplatencontract van 80 miljoen pond afsloot? Exclusieve interviews met Robbies vrienden en collega's geven een onthullend beeld van het leven van dit ongekende popidool: over zijn jeugd, overschaduwd door het vertrek van zijn vader, zijn onvoorwaardelijke liefde voor zijn moeder, zijn eerste seksuele contact en de vele die erop volgden, zijn persoonlijke doorbraak met Take That, zijn drank-, drugs- en seksverslaving en zijn ongekende succes als solo-artiest. Waarom moest zijn verloofde Nicole abortus plegen? Hoe verliepen de stormachtige relaties met Geri
... (Lees verder)Halliwell, Nicole Kidman, Kylie Minogue en Rachel Hunter? Dit adembenemende boek beantwoordt alle vragen die miljoenen fans altijd al hadden willen stellen!
Pagina's
246
Onderwerpen
Biografie (47)
Conditie
Goed — Leesvouwen rug
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.