Onze boeken
Gastronomisch Bommelboek: een praktisch kookboek met drinkadviezen: samengesteld door Joost, chef de cuisine van Château Bommelstein
Door Marianne Stuit e.a.
Categorie | Kookboeken |
---|---|
Boeknummer | #324788-KD23 |
Titel | Gastronomisch Bommelboek: een praktisch kookboek met drinkadviezen: samengesteld door Joost, chef de cuisine van Château Bommelstein |
Auteur | Stuit, Marianne & Hubrecht Duijker |
Boektype | Gebonden hardcover |
Uitgeverij | Amsterdam : De Bezige Bij |
Jaar van uitgave | 1993 |
ISBN10 | 9023452585 |
ISBN13 | 9789023452584 |
Taal | Nederlands |
Beschrijving | Originele bedrukte hardcover, gedrukt in zwarte en rood, geïllustreerd met z/w tekeningen, 4to. |
Samenvatting | Gastronomisch Bommelboek. Door heer Bommel in zijn avonturen van hap tot hap te volgen - en van slok tot slok - ontstond een rijk geschakeerd Heren Eet - en Drinkboek met vele knap gecomponeerde menu's, tal van originele recepten en een menigte van nuttige aanwijzingen voor wat er bij te drinken valt. De inhoud beweegt zich van ontbijten via versnaperingen, picknickmand en barbequegerechten. |
Pagina's | 103 |
Conditie | Goed — Rug verkleurd. |
Prijs | € 8,00 |
Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.