Onze boeken

Birdpix 5: 88 tips voor vogelfotografie

Door Daan Schoonhoven

Categorie
Algemeen Vogels
Boeknummer
#312903-WA2
Titel
Birdpix 5: 88 tips voor vogelfotografie
Auteur
Schoonhoven, Daan
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Birdpix
Jaar van uitgave
circa 2009
ISBN10
9079588024
ISBN13
9789079588022
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele bedrukte hardcover, illustraties in kleur, 4to.
Samenvatting
Birdpix 5 is een gedurfd fotoboek. Het is een boek dat iedereen boeit vanwege de indringende manier waarop vogels in beeld zijn gebracht. Het is een boek dat de vogelliefhebber raakt en de natuurfotograaf prikkelt. Het daagt uit om verder te kijken, roept verwondering op en vraagt erom zelf aan de slag te gaan.

De 70 deelnemende fotografen delen hun kostbare fototips en nemen je mee op hun ontdekkingstochten en in hun schuilhutten. Het lange wachten, de koude nachten en het afzien zijn voelbaar. Het resultaat is verbluffend: actiefoto's, sfeerfoto's, foto's van bijzonder vogelgedrag en kunstzinnige foto's wedijveren om de aandacht.

Birdpix 5 bouwt voort op de inzette traditie van kwaliteitsfotoboeken, maar voegt daar door het sterk gewijzigde ontwerp, vormgeving en meer inhoud, sterk
... (Lees verder)e elementen aan toe, zodat het boek interessant is voor de algemene natuurliefhebber, de vogelaar en de fotograaf.

Birdpix 5 is meer: meer pagina's (28 extra pagina's), meer foto's, meer fotografen en meer inhoud. Kortom: laat je verrassen door de foto's, de verhalen en de baanbrekende vormgeving.
Pagina's
152
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.