Onze boeken

Ontdek België: te voet, per fiets, met de auto

Door Christel Lemmens e.a.

Categorie
Geschiedenis België
Boeknummer
#297967
Titel
Ontdek België: te voet, per fiets, met de auto
Auteur
Lemmens, Christel & Elvio Rigutto & Luc Van de Steene
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Tielt : Lannoo
Jaar van uitgave
2002
ISBN13
978902094267
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele bedrukte hardcover, illustraties i kleur, 4to.
Samenvatting
* België in 20 streken
*
België in 40 wandelingen, 20 fietstochten en evenveel autoroutes
*
België om te ontdekken …
Van Bachten de Kupe en de Westkust tot de provençaals aandoende Gaumestreek, van het hart van Henegouwen tot de Antwerpse Kempen: via 20 streken wordt in dit boek de Belgische driehoek doorkruist, op zoek naar de meest interessante bezienswaarigheden en de mooiste hoekjes.
Even stoom aflaten met een actieve daguitstap of een boeiend weekendje in eigen land? De 80, tot in detail uitgestippelde en duidelijk in kaart gebrachte routes bieden zowel aan de wandelaar als aan de fietser een waaier aan mogelijkheden. Wie het liever rustig aan doet jan de streek naar keuze ook met de wagen verkennen.
Dit boek bevat bovendien een schat aan achtergron
... (Lees verder)dinformatie: je verneemt honderduit over de landschappelijke kenmerken van een streek, over de folkloristische gebruiken, historische personages en leuke anekdotes. In de geselecteerde tochten wordt niet alleen aandacht besteed aan cultuur maar evenzeer aan natuur. De meer dan 300 kleurenfoto's brengen de 20 regio's origineel in beeld en doen je meteen dromen van een volgend dagje uit.
Pagina's
255
Conditie
Goed
Prijs
€ 9,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.