Onze boeken

Obama: een intiem portret

Door Pete Souza

Categorie
Geschiedenis Noord-Amerika
Boeknummer
#277349
Titel
Obama: een intiem portret
Auteur
Souza, Pete
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Houten, Het Spectrum
Jaar van uitgave
2017
ISBN10
9000358280
ISBN13
9789000358281
Taal
Nederlands
Beschrijving
Met een voorwoord van Barack Obama.
Samenvatting
"Deze foto's zijn kostbare historische documenten […] Levendig, menselijk en vaak heel grappig.' – The Guardian

Fotograaf Pete Souza heeft acht jaar lang als staffotograaf van het Witte Huis iedere stap van Barack Obama gevolgd. Het leverde een grootse verzameling foto's op.

Dit fotoboek bevat de indrukwekkende selectie van meer dan honderd foto's, die ieder een verhaal vertellen. Ze laten de vele gezichten van Obama zien: serieus, geamuseerd, ontspannen, verbeten, empathisch, grappig – in het begin jong en lenig, later gelauwerd en getekend door zijn presidentschap. Een bijzonder mens opvallend in beeld gebracht.

Pete Souza was tijdens het presidentschap van Barack Obama Chief Official White House Photographer. Hij doceerde fotojournalistiek aan Ohio University,
... (Lees verder) was fotograaf voor The Chicago Tribune met als standplaats Washington en staffotograaf van het Witte Huis tijdens de tweede termijn van president Reagan. In 2008 verscheen The Rise of Barack Obama, met exclusieve foto´s van het aan de macht komen van Senator Obama. Souza won vele prijzen met zijn fotojournalistieke werk.
Pagina's
349
Conditie
Goed
Prijs
€ 30,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.