Onze boeken

Mick Jagger: een levende rocklegende

Door Christopher Sandford

Categorie
Popmuziek & Modern
Boeknummer
#254271
Titel
Mick Jagger: een levende rocklegende
Auteur
Sandford, Christopher
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Free Record Shop / Fame Music
Jaar van uitgave
1993
ISBN10
9062918026
ISBN13
9789062918027
Taal
Nederlands
Samenvatting
Mick jagger een levende rocklegende 1e druk is een boek van Sandford uitgegeven bij BBNC Uitgevers. ISBN 9789062918027

In maart 1963 stond in een hotel in Richmond een magere, verlegen economiestudent wekelijks te zingen voor een klein publiek. Dertig jaar later woont Mick Jagger nog altijd in Richmond, waar hij vanuit zijn huis van twee miljoen pond uitkijkt op datzelfde hotel. Maar in de tussentijd leerde de hele wereld hem kennen en heeft hij meer van de wereld gezien dan welke andere rock-ster ook.
In deze onthullende biografie baseert Christopher Sandford zich op zijn gesprekken met Mick Jagger en op exclusief commentaar van Jaggers ouders, zijn schoolvrienden en de drie leden van de oorspronkelijke Stones, Keith Richards, Bill Wyman en Charlie Watts. Daarnaast komt Tom Keylock aa
... (Lees verder)n het woord, de voormalige tourmanager met zijn fascinerende maar soms ook schokkende herinneringen.
Primitive Cool onthult wat tot nu toe zorgvuldig geheim werd gehouden en komt met nieuwe gegevens over Jaggers turbulente relatie met Brian Jones en Keith Richards. Maar ook met opzienbarende feiten over de aftakeling en de mysterieuze dood van Brian Jones, met vele verhalen over Jaggers geruchtmakende verhoudingen met bloedstollend mooie vrouwen als Marianne Faithful, Bianca Jagger, Jerry Hall en Carla Bruni.
Primitive Cool is het definitieve verhaal van een man die, op het hoogtepunt van zijn roem, behoorde tot de tien bekendste mensen ter wereld. Het boek is rijkelijk geïllustreerd met veelzeggende, nooit eerder gepubliceerde foto's. Het is een grimmig, indringend verslag van een levende legende die door Albert Goldman omschreven werd als een 'Hitler' en door Jagger zelf als 'het beste dat Engeland te bieden heeft, samen met de koningin'.
Pagina's
320
Conditie
Goed
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.