Onze boeken

Door de waterspiegel *GESIGNEERD*

Door Tomas Lieske

Categorie
Speciale uitgaven
Boeknummer
#234480
Titel
Door de waterspiegel *GESIGNEERD*
Auteur
Lieske, Tomas
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Amsterdam/Antwerpen, Querido
Jaar van uitgave
2014
ISBN10
902145503X
ISBN13
9789021455037
Taal
Nederlands
Beschrijving
Met gesigneerd opdrachtje voor Tom [van Deel].
Samenvatting
Eva is een van de 2844 joodse kinderen die vlak voor de oorlog uit Wenen zijn gered en in een tehuis of pleeggezin terechtkwamen. Vanaf hun eerste ontmoeting vormen zij en Sebastian het gedroomde hartstochtelijke liefdespaar.
Tijdens zijn werk bij een stuwmeer in Spanje is Sebastian getuige van een verkrachting. Hij durft niet in te grijpen. Wat volgt gooit alles ondersteboven: zijn liefdesverhouding met Eva, zijn werk als waterbouwkundig ingenieur, zijn beeld van het paradijs op aarde, zijn identiteit.
Hij reist terug naar Leiden, naar Eva die hij al zo lang niet heeft gezien, maar hij komt er nooit aan. Terwijl zij wacht, raakt hij verstrikt in oponthoud. Toeval, ziekte, hilarische vergissingen, alles stapelt zich op tijdens een krankzinnige reis door Europa. Hij lijkt te stranden bij
... (Lees verder)een blinde en invalide oorlogswees, die zijn verhaal beluistert maar die ook weet dat hij zelf het magistrale einde moet verzinnen.
Pagina's
254
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.