Onze boeken

WRR Rapporten 71 - Focus op functies. Uitdagingen voor een toekomstig mediabeleid

Door diverse auteurs

Categorie
Media
Boeknummer
#184632
Titel
WRR Rapporten 71 - Focus op functies. Uitdagingen voor een toekomstig mediabeleid
Auteur
Diverse auteurs
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Amsterdam University Press, Amsterdam
Jaar van uitgave
2005
ISBN10
905356733x
ISBN13
9789053567333
Taal
Nederlands
Samenvatting
Voor een gezonde democratie is een gevarieerd en toegankelijk media-aanbod van groot belang. Radio, televisie, kranten en tijdschriften spelen immers een belangrijke rol in de maatschappelijke informatievoorziening, het publieke debat, de cultuur, de vrijetijdsbesteding en de ontspanning. Het mediabeleid van de regering is er daarom op gericht een veelzijdig, kwalitatief hoogwaardig en onafhankelijk media-aanbod te garanderen, dat toegankelijk is voor alle bevolkingsgroepen waar ook in het land.
De laatste jaren is het medialandschap echter sterk aan het veranderen: het internet rukt op, het onderscheid tussen verschillende media vervaagt en de consument bepaalt zijn keuze op een levendige market van vele verschillende aanbieders. in Focus op functies brengt de WRR advies uit aan de reger
... (Lees verder)ing om daarmee de doelstellingen van het mediabeleid op een toekomstbestendige wijze op een lijn te brengen met de (verwachte) veranderingen in het medialandschap. In het slothoofdstuk wordt dieper ingegaan op de rol van de publieke omroep daarin.
Pagina's
196
Conditie
Als nieuw
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.